Skoči na glavno vsebino
07 49 92 550 info@sicbrezice.si
Select Page

V ponedeljek, 23. 5. 2022, so maturanti Strokovno izobraževalnega centra Brežice s svečano povorko in predajo ključa obeležili konec rednega pouka na šoli. Zjutraj so s svojimi razredničarkami Karmen Štefanič (4. Ae – ekonomski tehnik), Darjo B. Drašler (4. Av – predšolska vzgoja), Katjo Bogovič (3. At -trgovec) in Katarino Kukovičič Unetič (2. Ap PTI ekonomski tehnik) prišli v povorki do šole, se poslovili od prijateljev iz nižjih letnikov in organizirali predajo ključa. 

V zanimivih igrah polnih pesmi, plesa in veselja so se za ključ potegovali dijaki iz oddelkov 3. Ae, 3. Av, 3. Az (zdravstvena nega), 2. At in 1. Ap. Zmagali so dijaki iz 3. Av (predšolska vzgoja) in po prisegi polnih šaljivih domislic prevzeli ključ šole od dijakinj iz 4. Av oddelka. 

Slika 1: Dijakinje 4. Av oddelka z razredničarko Darjo Babič Drašler in s ključem šole

Po malici so prejeli spričevala in se poslovili od razredničark, zdaj pa jih čakajo intenzivne priprave na poklicno maturo in zaključni izpit. Želimo jim veliko uspeha na maturi ter da bodo težko pričakovane najdaljše počitnice, ki zanje trajajo vse do oktobra, čim lepše in sproščujoče. V nadaljevanju jim želimo uspešno šolanje na fakultetah in visokih ter višjih šolah, marsikdo od njih pa se bo tudi že zaposlil, saj so na trgu dela zelo iskani. 

Za SIC Metka Galič

Foto: Metka Galič

(Skupno 503 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost