Skoči na glavno vsebino
07 49 92 550 info@sicbrezice.si
Select Page

Spoštovani,

v povezavi s petkovim (20. 8. 2021) obvestilom o Odloku o določitvi začasnih pogojev za izvajanje dejavnosti v vzgoji in izobraževanju ter visokem šolstvu z veljavnostjo od 23. 8. 2021 do vključno 29. 8. 2021 sporočamo, da bo v navedenem terminu ob vstopu v šolo potrebno podpisati izjavo o izpolnjevanju pogoja PCT. Ob podpisu izjave je potrebno pokazati eno od dokazil iz zgoraj omenjenega odloka in se (zaradi preverjanja istovetnosti) na zahtevo izkazati z veljavnim osebnim dokumentom s fotografijo.

Zunanji obiskovalci, ki so dogovorjeni za sestanek ali opravek, pozvonijo pri vhodnih vratih (zvonec je levo od vhodnih vrat), saj bodo vhodna vrata zaklenjena. Sprejme jih zaposleni, s katerim so dogovorjeni. Ta zaposleni tudi preveri, ali je pogoj za vstop v šolo izpolnjen. Ob vstopu podpišejo izjavo o izpolnjevanju pogoja »PCT«. Izjava bo na voljo pri vhodu v šolo ob razkužilnem sredstvu.

Dijaki, ki bodo v tem tednu opravljali izpite (popravni, poklicna matura, zaključni izpiti), bodo o morebitnih posebnostih protokola ob vstopu v šolo posebej obveščeni.


Hvala za razumevanje.

Mojca Tomažin, ravnateljica

(Skupno 159 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost