Skoči na glavno vsebino
07 49 92 550 info@sicbrezice.si
Select Page

V četrtek, 12. 4. 2018, so se dijaki 3. letnika trgovskega programa Ekonomske in trgovske šole Brežice Brežice udeležili že 42. državnega tekmovanja v tehniki prodaje, ki je letos potekalo na ŠC v Domžalah. Dijaki so pokazali velik interes. Skoraj vsi so želeli sodelovati, vendar enostavno ni bilo dovolj blagovnih področij, da bi se tekmovanja udeležili v takem številu.

Na tekmovanje so se skrbno pripravljali več tednov na realnih prodajnih mestih v NC Intermarketu Brežice. Ob tej priložnosti bi se zahvalili vsem prodajalcem in poslovodjem, ki so nam pomagali s svojimi nasveti in »skrivnostmi« tehnik pospeševanja prodaje. Predvsem so to DM Drogerie Markt, Modiana, Merkur, Prva liga, Mercator in drugi. Vsi dijaki so se odlično izkazali. Na različnih prodajnih področjih so svoje prodajne veščine pokazali Fatlinda Brahimaj, Ajla Muratović, Anamarija Škaler, Ana Travnikar, Kaja Permozer, Izidor Fakin in Alen Albert.

Z rezultati smo zelo zadovoljni in ponosni na uvrstitve dijakov. 1. mesto je zasedla Ajla Muratovič na prodajnem področju konfekcija pod mentorstvom prof. Mojce Ogorelc in s tem osvojila zlato priznanje. Anamarija Škaler je osvojila zlato priznanje na področju prodaje malih gospodinjskih aparatov, srebrno priznanje je na področju obutve dosegla Ana Travnikar, bronasta priznanja pa so osvojili Kaja Permozer, Izidor Fakin in Alen Albert.

Vsem iz srca čestitamo!

Mentorici: Urška Senica in Mojca Ogorelc
Ekonomska in trgovska šola Brežice

(Skupno 494 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost