Skoči na glavno vsebino
07 49 92 550 info@sicbrezice.si
Select Page

Lepo pozdravljeni, dijakinje in dijaki!

Veseli smo, da se v petek, 1. septembra 2023, ko se bo začelo novo šolsko leto, znova – z nekaterimi pa prvič – srečamo v šoli, in sicer ob 8. uri:

  • dijakinje in dijaki vseh 1. letnikov se boste zbrali na šolskem dvorišču, kjer boste spoznali nove sošolke, sošolce in razrednike;
  • dijakinje in dijaki višjih letnikov ter 1. letnika PTI se boste zbrali v matičnih učilnicah (seznam matičnih učilnic bo izobešen na vhodnih vratih).

Prvi dve uri boste skupaj z razredniki urejali vse potrebno za uspešen začetek šolskega leta, nato pa bomo nadaljevali s poukom po urniku še dve šolski uri.

Glede na takšen razpored dneva pričakujemo, da boste imeli s seboj pisalo in beležko. Ne pozabite tudi na šolske copate, saj boste ponovno uporabljali garderobne omarice.

Vsi dijaki, ki ste že oddali vlogo za šolsko prehrano, boste na prvi šolski dobili navodila za prevzemanje tople malice, v razdeljevalnici pa boste lahko naložili denar na predplačilno kartico. Malica bo na voljo od ponedeljka, 4. septembra 2023. Če prijave za šolsko prehrano še niste oddali, to storite čim prej v tajništvu šole.

V ponedeljek, 4. septembra 2023, bo knjižničarka organizirala tudi prevzem knjig iz učbeniškega sklada.

Tisti, ki že imate urejen dostop do eAsistenta (eA), boste bolj podrobna navodila in protokole prejeli tudi prek komunikacije v eA.

Želimo vam, da prijetno izkoristite zadnje dneve dolgega vročega poletja, da boste pozitivno energijo usmerili v uspešno šolsko delo.

(Skupno 542 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost