Skoči na glavno vsebino
07 49 92 550 info@sicbrezice.si
Select Page

Spoštovane dijakinje, dijaki in starši,

s ponedeljkom, 16.3.2020, bodo v slovenskih vzgojnoizobraževalnih zavodih nastopile okoliščine, ki omogočajo le izvajanje izobraževanja na daljavo. Naša šola se je odločila za to možnost v vseh programih, ki jih izvajamo.

Dijakinje in dijaki boste dobili vsa navodila od učiteljev predmeta oz. modula. Učitelji bodo po mailu in preko eA (oz. po dogovorjenem komunikacijskem kanalu) dosegljivi vsak delovni dan od 7.00 do 15.00, izven teh ur pa po individualnem dogovoru z dijaki. Kontakti učiteljev so navedeni na šolski spletni strani: https://www.etrs.si/profesorji/ . Tudi sama bom ves čas dosegljiva po mailu mojca.tomazin2@guest.arnes.si oz. po telefonu: 030 680 772.

Vljudno prosim dijakinje in dijake, da spoštujete navodila učiteljev in opravite obveznosti, ki vam bodo naložene. Vsi se moramo potruditi, da bomo to obliko pouka – seveda z določenimi prilagoditvami – kljub vsemu kakovostno izvedli.

O vseh nadaljnjih postopkih in morebitnih spremembah vas bomo sproti obveščali na šolski spletni strani ali pa po elektronski pošti.

Vse dobro in lep pozdrav,

Mojca Tomažin, ravnateljica

(Skupno 262 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost