Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih. Sprejmi in zapri
VSŠB
UNESCO

Šolska knjižnica

Učenci in študentje ter profesorji in predavatelji imajo v naši šolski knjižnici na razpolago približno 11200 enot knjižničnega gradiva, predvsem strokovne literature in leposlovja, ter okoli 30 dnevnih časopisov in strokovnih ter poljudnih revij). Na voljo je vsa potrebna literatura za pripravo seminarskih in diplomskih nalog ter dodatno gradivo za pouk in študij. Knjižnica je opremljena s šestimi računalniki za pisanje seminarskih nalog in iskanje literature. Tako omogoča dijakom in študentom pridobivanje informacij preko najsodobnejših učil. Hkrati postaja multimedijska učilnica in večnamenski prostor, v katerem potekajo različne dejavnosti.  V sklopu knjižnice je še čitalnica s 30 sedeži, ki je namenjena branju in tihemu študiju.

V šolski knjižnici je zaposlena Deja Avsec za potrebe Poklicne in strokovne šole ter za potrebe Višje strokovne šole Brežice. Uporabnike spodbujam in motiviram za uporabo šolske knjižnice in njenega gradiva, za branje leposlovne in strokovne literature. Učence in študente navajam na samostojno iskanje informacij, potrebnih za uspešno učenje in samoizobraževanje, ter na uporabo informacijskih virov (internet, podatkovna baza COBISS).

Šolska knjižnica je bila odprta vsak dan po prilagojenem delovnem času, po predhodnem dogovoru pa tudi v popoldanskem času.

Kontaktirajte nas

Ekonomska in trgovska šola Brežice
Bizeljska cesta 45
8250 Brežice
07 / 499 25 50
ss.trg-ekon-brezice@guest.arnes.si

Uradni podatki

Ekonomska in trgovska šola Brežice
Bizeljska cesta 45
8250 Brežice

Več podatkov »