TypeError: 'undefined' is not a function (evaluating 'a.U.bind(a)') https://www.youtube.com/yts/jsbin/www-embed-player-vflZtlUfs/www-embed-player.js:421 in Pg https://www.youtube.com/yts/jsbin/www-embed-player-vflZtlUfs/www-embed-player.js:408 in Og https://www.youtube.com/yts/jsbin/www-embed-player-vflZtlUfs/www-embed-player.js:439 in ch https://www.youtube.com/yts/jsbin/www-embed-player-vflZtlUfs/www-embed-player.js:541 https://www.youtube.com/embed/t63pyS1wspU:12 Trgovec - Ekonomska in Trgovska šola Brežice
Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih. Sprejmi in zapri
VSŠB
UNESCO

Trgovec

Srednji poklicni izobraževalni program trgovec traja tri leta. Vanj se lahko vpiše učenec, ki je končal popolno osnovno šolo ali nižjo poklicno šolo. Dijaki ob koncu izobraževanja opravljajo zaključni izpit in si pridobijo poklic prodajalca. Zaposlitev lahko najdejo v kateri koli veji trgovine na debelo in na drobno (živila, kozmetika, tekstil, gradbeni materiali, tehnično blago, orodje...).

Možnost nadaljevanja izobraževanja lahko najdejo v poklicno-tehniškem programu za pridobitev poklica ekonomskega tehnika (redno ali v oddelku za odrasle) ali v izrednem izobraževanju za poslovodjo (program izvaja Gospodarska zbornica Slovenije).

Kontaktirajte nas

Ekonomska in trgovska šola Brežice
Bizeljska cesta 45
8250 Brežice
07 / 499 25 50
ss.trg-ekon-brezice@guest.arnes.si

Uradni podatki

Ekonomska in trgovska šola Brežice
Bizeljska cesta 45
8250 Brežice

Več podatkov »